Service

Home - Service

Bedrijfszekerheid en kosten besparen is het uitgangspunt van Droogsma Technical Services. 24/7 kan er beroep op onze service worden gedaan in de gehele Benelux om uw grondzuigmachine aan het werk te houden.

Er wordt uitsluitend met A-kwaliteit materiaal gewerkt om zo de betrouwbaarheid te garanderen. Periodiek worden er onderhoudsbeurten uitgevoerd en wij verzorgen de keuring van uw opbouw zodat deze veilig ingezet kan worden. We hebben de beschikking over een continu groeiende voorraad onderdelen en slijtdelen waardoor stilstand tot een minimum kan worden beperkt. Het vervaardigen van speciale hulpstukken en zuigmonden uit staal of kunstof behoort tot de mogelijkheden. Revisie van onderdelen gebeurt in eigen huis, daarnaast hebben wij nauwe contacten met specialisten en truckdealers om snel te kunnen schakelen. We hebben toegang tot de meeste raffinaderijen en chemische bedrijven in de Benelux.

Onze voordelen

  1. Verkoop en onderhoud

    Bij Drotec bent u niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van een kwaliteits- grondzuigmachine, maar ook voor onderhoud hiervan. Wij voeren daarnaast onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit voor alle merken en types grondzuigmachine's.

  2. Ruime voorraad onderdelen

    Drotec heeft een bijzonder grote voorraad met onderdelen voor vrijwel alle merken grondzuigmachine's. Op die manier bent u ervan verzekerd dat een defect onderdeel snel kan worden vervangen.

  3. Vakkundig advies

    Wij hebben tientallen jaren ervaring met reparatie en onderhoud van grondzuigmachine's. Om die reden kunnen wij u als geen ander van dienst zijn als het gaat om reparaties, verkoop, onderdelen en onderhoud.