Voor uw grondzuigmachine voorzien wij de reparatie

  • 24/7 bereikbaar
  • Reparaties op locatie
  • SIR-erkend
grondzuigmachines

Als uw grondzuigmachine of grondzuigauto defecte onderdelen heeft, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk van een reparatie voorzien. Droogsma Technical Services uit Steenbergen, nabij Bergen op Zoom, kan u van deze vervangende onderdelen voorzien. Door de jaren heen hebben wij een ruime voorraad aan onderdelen voor een grondzuigmachine en grondzuigauto bemachtigd en als u er zelf niet uitkomt, zullen wij de reparatie persoonlijk voor u uitvoeren. Voor de reparatie van uw zuigwagen kunt u niet alleen in Bergen op Zoom, maar bijvoorbeeld ook in Utrecht en de rest van Noord-Holland bij ons terecht.

Alles voor uw grondzuigmachine: vervangende onderdelen en reparatie vindt u hier

Het kan voorkomen dat uw grondzuigmachine of grondzuigauto beschadigd of zelfs defect raakt. Indien u zelf niet over de juiste middelen of onderdelen beschikt om de reparatie van uw grondzuigmachine uit te voeren, schakelt u ons in. De servicewagen van ons bedrijf is voorzien van een ruime voorraad onderdelen voor grondzuigwagens om effectief en snel uw zuigwagen te kunnen repareren. Tevens hebben wij de juiste software om de meeste machines, aanrijbeveiligingen en aardingssystemen te kunnen uitlezen en/of programmeren.

grondzuigmachines

Neem vandaag nog contact met ons op

Wees verzekerd van een professioneel uitgevoerde reparatie op uw grondzuigmachine of grondzuigauto en schakel Droogsma Technical Services in om u hierbij te helpen. U neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0167-500516 of stuur een e-mail naar info@grondzuigmachines.nl. Wij schieten u graag te hulp bij het repareren van uw zuigwagen.


  • Droogsma Technical Services, Steenbergen