Voor uw grondzuigmachine voorzien wij de reparatie

  • 24/7 bereikbaar
  • Reparaties op locatie
  • SIR-erkend
grondzuigmachines
Als uw grondzuigmachine defecte onderdelen heeft, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk van een reparatie voorzien. Droogsma Technical Services uit Steenbergen, nabij Bergen op Zoom, kan u van deze vervangende onderdelen voorzien. Door de jaren heen hebben wij een ruime voorraad aan onderdelen voor een grondzuigmachine bemachtigd en als u er zelf niet uitkomt, zullen wij de reparatie persoonlijk voor u uitvoeren.

Alles voor uw grondzuigmachine: vervangende onderdelen en reparatie vindt u hier

Het kan voorkomen dat uw grondzuigmachine beschadigd of zelfs defect raakt. Indien u zelf niet over de juiste middelen of onderdelen beschikt om de reparatie van uw grondzuigmachine uit te voeren, schakelt u ons in. De servicewagen van ons bedrijf is voorzien van een ruime voorraad onderdelen voor grondzuigwagens om effectief en snel uw machine te kunnen repareren. Tevens hebben wij de juiste software om de meeste machines, aanrijbeveiligingen en aardingssystemen te kunnen uitlezen en/of programmeren.

Bekijk ook onze webshop

Naast dat u ons kunt inschakelen om u te helpen herstellen van uw apparaat, kunt u ook bij ons terecht om zelf elementen of zelfs gehele machines aan te schaffen. Zo hebben wij verschillende grondzuigmachines van MTS in de aanbieding, maar u kunt ook een Saugbagger kopen bij ons. Bekijk onze voorraad of neem contact met ons om de mogelijkheden te ontdekken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wees verzekerd van een professioneel uitgevoerde reparatie op uw grondzuigmachine en schakel Droogsma Technical Services in om u hierbij te helpen. U neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0167-500516 of stuur een e-mail naar info@grondzuigmachines.nl. Wij schieten u graag te hulp.
Bezoek Onze Webshop

Google
Kaartgegevens ©2022 Google
Kaartgegevens ©2022 Google