Voldoet uw grondzuigwagen aan de juiste keuringen?

  • 24/7 bereikbaar
  • Reparaties op locatie
  • SIR-erkend
grondzuigmachines
Wees ervan verzekerd dat uw grondzuigwagen aan de juiste keuringen voldoet en schakel Droogsma Technical Services uit Steenbergen, nabij Bergen op Zoom, in. Doordat wij erkend zijn door de Stichting Industriële Reiniging (SIR), zijn wij bevoegd om grondzuigmachine keuringen uit te voeren. Deze keuringen zijn mogelijk in zowel onze werkplaats, als op de locatie waar uw zuigwagen zich bevindt. Wees verzekerd van een grondzuigmachine die voldoet aan alle recente keuringen en geniet van een veilige werkomgeving.

Voorzie uw grondzuigwagen van de juiste keuringen

In 2011 zijn er door het SIR nieuwe richtlijnen opgesteld, in de vorm van keuringen, waar een zuigwagen aan moet voldoen. Zolang een grondzuigmachine goed door deze keuringen heen komt is een veilige werksituatie verzekerd. Net zoals bij veel dingen is het ook bij grondzuigwagens het geval dat onderhouden de belangrijkste factor is om door de keuringen voor een zuigwagen heen te komen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Indien u meer informatie over het verloop van deze keuringen voor uw grondzuigwagen wilt opvragen, staan onze medewerkers klaar voor u.

Ook voor andere diensten kunt u bij ons terecht

Naast wij de keuringen van uw wagen voor u nalopen, kunt ook bij ons terecht voor de reparatie van uw grondzuigmachine. Hiervoor kunt u terecht bij onze werkplaats in Steenbergen, maar door onze servicewagen is het ook mogelijk voor ons om naar uw locatie te komen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wilt u zelf de reparatie uitvoeren? Bestel dan de nodige onderdelen voor uw grondzuigmachine eenvoudig via onze webshop.

Grondzuigwagens van de beste merken vindt u bij ons

Weet u dat uw oude grondzuigmachine de keuringen niet door gaat komen en heeft u interesse in het kopen van een nieuw voertuig voor grondzuigen? Wij staan klaar om u te begeleiden en adviseren bij het kopen van een nieuwe zuigwagen. Wij hebben een breed aanbod van diverse merken die alle keuringen met vlag en wimpel doorkomen, waaronder het een MTS grondzuigwagen.

Neem contact met ons op

Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in om te verzekeren dan uw grondzuigwagen aan alle keuringen voldoet. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U bereikt ons door te bellen naar 0167-500516 of door een e-mail naar info@grondzuigmachines.nl te sturen.
Bezoek Onze Webshop

Google
Kaartgegevens ©2022 Google
Kaartgegevens ©2022 Google