Uw grondzuigmachine verdiend de beste service

  • 24/7 bereikbaar
  • Reparaties op locatie
  • SIR-erkend
grondzuigmachines
Een grondzuigmachine is een complex apparaat wat zorgvuldig onderhoud nodig heeft, en die service kunnen wij u bieden. Droogsma Technical Services uit Steenbergen, nabij Bergen op Zoom, heeft al jarenlange ervaring met grondzuigmachines en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en zelfs keuren van deze apparaten. De beste service voor uw grondzuigmachine vindt u dus bij ons!

Zorg dat uw grondzuigmachine in topconditie is en schakel onze service in

Ons bedrijf is al ruim tien jaar actief in de verkoop, onderhoud en reparaties van grondzuigmachines. Ook zijn wij, vrijwel direct na de oprichting van ons bedrijf, erkend door de Stichting Industriële Reiniging (SIR) wat het mogelijk maakt voor ons om grondzuigmachines te keuren. Door deze keuring door ons te laten uitvoeren bent u ervan verzekerd dat uw grondzuigmachine in topconditie is, om zo onveilige werksituaties te voorkomen.

Neem telefonisch contact met ons op

Bekijk de vele diensten van Droogsma Technical Services en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem ook eens een kijkje tussen ons aanbod machines, bijvoorbeeld de grondzuigmachines van MTS. Voor vragen of om een afspraak in te plannen bereikt u ons door te bellen naar 0167-500516 of door een e-mail te sturen naar info@grondzuigmachines.nl.
Bezoek Onze Webshop

Google
Kaartgegevens ©2022 Google
Kaartgegevens ©2022 Google